Monday, July 30, 2012

Marinerede koteletter med kartoffelsalat, majskolber og brød

Marinerede svinekoteletter:

Ingredienser:

1/4 dl sød chillisovs
1/4 dl soja
1/4 dl olie
2 fed hvidløg
1/4 tsk peber
4 koteletter- gerne med lidt fedt mamorering

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne sammen i en skål. Vend koteletterne i marinaden og lad dem marinere i køleskabet i min. to timer, gerne natten over. Steg dem på grill eller pande til de er nøjagtig gennemstegte. 

  • Brug marinaden til svinemørbrad, hvis mørbraden er frossen kan den tøs op i marinaden og derefter grilles eller steges. 



Anton hjælper med at tage bladene af majskolberne



Marinaden til kartoffelsalaten røres sammen.



Anton klipper krydderurter til marinaden. 

1 comment:

  1. Det er altså lidt sejt m d udekøkken. Ser lidt hyggeligt ud.

    ReplyDelete