Herlig skattejagt i skoven
Jordbærkage
Ingredienser
200 g jordbær (friske eller frosne)
2 spsk. vand
250 g smør
1 dl mælk
4 æg
250 g mel
1 tsk. salt
korn fra en stang vanille
250 g sukker
2 tsk. bagepulver
Kog jordbærerne op i vandet. Blend bærerne og køl dem af. Smelt smørret, tilsæt mælken og piske æggene i et af gangen. I en anden skål blandes mel, salt, vanille, sukker og bagepulver. Væsken hældes i melblandingen lidt af gangen, mens der røres. Dejen røres indtil den er glat. Jordbærmosen vendes i. Beklæd et ildfast fad på ca. 20 x 30 cm med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 200 grader (ikke varmluft) i en forvarmet ovn i 20-25 minutter.
Jordbærfrosting
Ingredienser
150 g smør
150 g flormelis
1 spsk. rød frugtfarve
Put ingredienserne i en skål og pisk til det hele er let og luftigt.
No comments:
Post a Comment