Monday, May 28, 2012

Grill på terrassen

Vi har nydt miniferien i strålende solskin. Vi har bl.a. grillet, hvilket er noget vi sjældent når til. For det meste får vi tændt op for sent, så ungerne er hundesultne og vi blive nødt til at stege det hele på panden. Når vi så har spist, er grillen klar!!

Igår blev det til marinerede korteletter, tomater, aubergine og peberfrugt. Hertil brød og olie-eddike dressing.
Pigerne havde plukket blomster til bordet. Det hele smagte dejligt, børnene ville dog kun have rå grøntsager.

Opskrift på marinade
Rækker til fem små svinekorteletter


Ingredienser:
½ dl olie
5 spsk. paprika
5 fed hvidløg
1 spsk. salt
½ spsk peber

Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Vend korteletterne godt rundt i marinaden og sæt hele baduljen i køleskabet i mindst ½ time, gerne længere. Herefter er de klar til grillen.
HUSK NU, magert svinekød bliver tørt hvis det steges for meget.








No comments:

Post a Comment