Monday, August 31, 2015

Salat med glaskål, mango og persille

Nå, hvad skulle man lige med det glasskål der lå og så så dejligt frisk ud i supermarkedet og oveni købet var økologisk. Det røg ned i vognen og hjem i mit køleskab..... Og ca. to uger senere så det så knapt så frisk ud mere udenpå, men inden i stadig sprødt, dejligt og let stærkt.
Det blev til denne salat, som i alt sin simpelhed smagte dejligt.    
 
 
 
Ingredienser:

1 glaskål
3/4 mango (ungerne åd resten inden det nåede i salaten)
1 håndfuld persille
evt. feta
 
Sådan gør du:
Skær skrællen af glaskålen, og snit den i meget tyndeskiver på mandolinjernet (evt. med en tyndskræller eller skællekniv). Skær mangoen i tynde skiver med en kniv. Skyl persillen, og puk den i mindre stykker. Bland mango og glaskål og drys persillen over. Det hele kan toppes med feta.



No comments:

Post a Comment