Tuesday, December 30, 2014

Konfekt med svesker og marcipan

Sikke en dejlig jul, fyldt med glæde, gaver og tid til at være sammen. 
Jeg ved godt, at det er lidt sent, men her får I lige opskriften på mors dejlige sveskekonfekt. Den holder helt sikkert også i januar - måske til de sidste svesker der ikke kom i anden. 



Ingredisenser: 

25 svesker uden sten
1½ dl grand marnier (eller anden likør)
250 g marcipan 
200 g mørkchokolade
50 g hakkede mandler

Sådan gør du: 

Skær en "lomme" i sveskerne. Lad sveskerne marinere i likøren natten over i køleskabet. Hæld likøren fra. Del marcipanen i 25 klumper og læg en klump marcipan i hver sveske. Smelt chokoladen og overtræk sveskerne med chokolade. Pynt med hakkede mandler. 


Trine og jeg hyggede os med at producere kræmmerhuse til juletræet. 


No comments:

Post a Comment