4 søndag i advent bød, ud over vanillekranse, på småkager. Ida laver dejen med hakket chokolade og begge piger og Anton hjælper med at stikke kagerne ud.
Opskrift
Ingredienser:
150 g hvedemel
75 g florsukker
150 g koldt smør
½ sammenpisket æg
50 g finthakket mørk chokolade
Sådan gør du:
Bland mel og florsukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Ælt dejen let sammen med æg. Ælt dejen sammen med det hakkede chokolade. Læg dejen i fryseren i ca. ½ time.
Rul dejen tyndt ud, så du kan stikke kagerne ud. Placer kagerne på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne øverst i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Og sådan så køkkenet så ud bagefter, men vi fik ved fælles hjælp hurtigt ryddet op.
No comments:
Post a Comment