Tandoorimarinerede kyllingespyd er noget vi vender tilbage til i familien igen og igen. Et dejligt hverdags stykke kød, der kan serveres med årstidens tilbehør.
Ingredienser:
200 g yoghurt 10%
3 spsk. tandoorikrydderi
4 spsk. citronsaft
½ tsk salt
1/4 tsk peber
4 kyllingebryster i grove terninger
5-8 træspyd
Sådan gør du:
Rør yoghurt 10% med tandoorikrydderi, citronsaft, salt og peber. Vend kyllingeterningerne i marinaden, og lad dem marinere i en halv times tid (hvis du har tid). Fordel terningerne på træspydene og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Resterende marinade fordeles over spydene. Steg spydene i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter til de netop er gennemstegte. De må ikke steges tørre.
Serveres med f.eks. kartofler, let dampede bønner og taztiki.
No comments:
Post a Comment