Wednesday, September 4, 2013

Ørred på bål

Den sidste dag i august var en lørdag. Vi havde længe lovet ungerne mad på bål, og nu skulle at være!



Fisken er en ørred, som vi har købt på frost i REMA. Her i huset kan vi endnu ikke prale af hjemmefanget fisk - så skal man ned til moster og Christian eller tale godt for morfar. Fisken smagte super dejligt. 

Ingredienser: 

1 stor ørred
salt
peber
½ citron i skiver
Olie
Sølvpapir

Sådan gør du: 
Skyl fisken og skær hoved og finner af. Drys fisken i bugen med salt og peber. Læg citronskiverne derind. Smør sølvpapiret med olie, der hvor den rører fisken. Pak fisken godt ind i sølvpapir- mindst to læg over alt. Læg fisken på gløderne og dæk den til med gløder. Lad den lægge der i ca. ½ times tid. Pak ud og spis. 



No comments:

Post a Comment