Friday, August 1, 2014

Persillepesto

Da vi vendte hjem fra sommerferie, var mit højbed fuld af bredbladet persille, der havde overlevet tørken ved hjælp af dejlige naboer. Så lige siden har jeg stoppet persille i alt der kan stoppes persille i - og det smager dejligt. Især persillepesto er blevet produceret i rigelige mængder. 


Opskrift

Ingredienser: 

100 g bredbladetpersille
1 dl olivenolie
50 g mandler
25 g hård ost (f.eks. Thise Thyholm)
1/4 tsk salt

Sådan gør du:

Skyl persillen grundigt, og tag de groveste kviste fra. Blend persillen med olivenolie, mandler og hård ost med en stavblender og smag til med salt. 

Tip: Mandlerne kan udskiftes med pinjekerner, hasselnødder eller andre typer af nødder. 

Tip: Lad vær´ at tabe halvdelen på gulvet lige efter du har lavet den! 

Server f.eks. vendt med frisk pasta, som en let sommer 



No comments:

Post a Comment